20110428

Φως στο Τούνελ

Εχτές εξύπνησα τζαι εθυμούμουν κάτι συχισμένα πράματα που εν εμπορούσα να καταλάβω αν επρόκειτο για 2όνειρα ξεχωριστά‚ ή αν ήταν η ελλειπής ανάμνηση ενός ονείρου που επροκαλούσεν τούντο εφφε. Τζαι επειδή τες τελευταίες μέρες ούλλον έτσι επάθθαινα‚ εχτές επροβληματίστηκα τζαι έκαμα την εξής σημείωση-παράπονο στον νουν μου:

Παλιά τα όνειρα μου ήταν ιστορίες. Τωρά εν αποσπασματικά
τόσο που ενώ πιστέφκω πως εν έναν το όνειρο που θυμούμαι‚  πιάνει με να νομίζω πως θυμούμαι κομματούθκια που δκιο-τρια διαφορετικά όνειρα. Κλαψ.

Μετά οδηγήδηκα σε ψευτοαναλύσεις του γεγονότος της αποσπασματικότητας των πρόσφατων ονείρων μου με ψευτοσυμπέρασμαν ότι τα όνειρα μου φκένουν μου έτσι‚ διότι βρίσκομαι σε μιαν περίοδο που της λείπει η συνοχή στο παρόν (δηλ στο τι κάμνω τωρά) και στο μέλλον (δηλ το τι θέλω να κάμω μετά) και τα όνειρα μου καθρεφτίζουν την κατάστασην τούτην. Εν συντομία‚ εν ούλλα αποσυναρμολογημένα‚  διότι δεν έχω έναν στόχον να  τους δία συγκεκριμένον προσανατολιζμόν‚ δεν έχω ούτε ρουτίνα να τους διά σταθερές‚ εν ένα κουλλουμακκατον η κατάστασις τζαι τα φτωχά τα όνειρα εν ηξέρουν πόθθεν ναρχίσουν‚ σιγά μεν ανταποκριθούν τωρά τζαι στες προσδοκίες μου για μεγάλα νόηματα...τα καημένα.

Τζαι μετά από αυτές τες σοβαρές αναλύσεις επεράσαν μερικές ώρες και εκατέληξα εψές στα σεντονάκια μου όπου έγινε Tο Θαύμα: είδα επιτελους ένα όνειρο θρίλλερ-σαπουνόπερα! Είσιεν τα ούλλα. Ενεκάτωννεν κόζμον από το μακρινό παρελθόν και το ποταπό παρόν‚ ξαφνικά εβρίσκουμαστεν που τον έναν τόπον στον άλλον‚ είχεν σασπένς‚ αγωνία‚ αγώνες για το πρέπον και για το σωστόν‚ ασυναρτησίες‚ παραλογές‚ ασυνεννοησίες‚ και βεβαίως μιαν πλοκήν (ή τουλάχιστον την αίσθησην αυτής) που την αρχήν ως τον τέλος. Ήταν από κάθε άποψην ένα αξιοπρεπές όνειρο.

Το υπέροχον μου όνειρον εδιακόπηκεν από ένα πρωινιάτικο τηλεφώνημα. Σιγά μεν το απαντούσα δηλ‚ έτω εσηκώστηκα τζιεκλεισα το να μεν πελλανισκει τα φκια μου. Αλλά το κακόν είχεν γίνει. Δεν εμπόρεσα να επιστρέψω στο όνειρο μου.

Πάντως‚ η πλοκή του μου έδωσε έμπνευση για το τι θέλω να κάμω στο μέλλον. Αλήθκεια‚ νο κκιτιν.

Χριστός Ανέστη Κυρίες και Κύριοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Things Past

Not a Waste of My Time