20080615

Ο Άνθρωπος

αυτός αυτός σήμερα περπατούσε στο σπίτι με τα εσώρουχα του – έτσι του αρέσει.

Κι εκεί που εισερχόταν εις την κρεβατοκάμαραν του, έπεσε ένα χαλίκι από το σώμα του! Με δεδομένο ότι άλλαξε σήμερα το πρωί τα εσώρουχα του, απέκλεισε το ενδεχόμενο το χαλίκι να είχε πιαστεί εχτές, που βρέθηκε για αρκετή ώρα στην άγρια φύση, στο βρακί του. Και αφού στο βρακί του δεν ήταν, από το ταβάνι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να έπεσε, ο κάποιος αποφάσισε ότι είχε αυτήν την πετρούλα στη χ ο λ ή και επειδή είναι εξελιγμένο μοντέλο, σε αντίθεση με τους περισσότερους ανθρώπους που θα έπρεπε να καταφύγουν στην ιατρική, ο οργανισμός του το απέβαλε ανώδυνα κι απλά.
Είναι πολύ ικανοποιημένος με την εξήγηση αυτή, και αρνείται να δεχτεί την δική μου σκέψη ότι το χαλίκι μάλλον πιάστηκε στις σαγιονάρες του νωρίτερα (όταν ήταν στην αυλή πχ) και ξε-πιάστηκε εκείνη την ώρα. Άλλωστε λέει, έπεσε από ψηλά, το ένιωσε λιγάκι στο πόδι – και δεν θα έκανε τόσο θόρυβο αν έπεφτε από την μηδαμινή απόσταση της σαγιονάρας.

Ιδού το χαλίκι μιας αυτοαποκαλούμενης –δια μέσου του στόματος του σώματος που την φιλοξενεί- ανώτερης χ ο λ ή ς

ή

ενός αυτοαποκαλούμενου -δια μέσου του στόματος που το εκπροσωπεί- ανώτερου σώματος που αποβάλλει σταδιακά, ότι το ενοχλεί

3 σχόλια:

Nomad είπε...

Υπάρχει και η πιθανότητα να ήταν θραύσμα χαλικίτη* και να βρήκε την οπή στο ταβάνι απ όπου μπαίνουν και οι τύποι που στραβώνουν τις μύτες των άλλων. Ασε που μπορεί να μην είναι χαλίκι αλλα εξωγήινος.

*μετεωρίτης που αποτελείται απο χαλίκια

aerostatik είπε...

δεν μας διευκρινήσατε από πια τρύπα του σώματος αποβλήθηκε το χαλίκι...

ALm είπε...

nomad, αφενός το ταβάνι ελέγχθηκε μεθοδικά.
αφετέρου αν ήταν εξωγήινος θα είχε ήδη κάνει την εμφάνιση του ο ουίλ σμιθ.

aerostatik, μα από αυτή που δημιούργησε σχίζοντας το δερμα (ευτυχώς που το ανώτερο αυτό σώμα έχει και ικανότητες αυτοίασης)


ΚΎΡΙΟΙ, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ! ΜΑ ΤΙ ΣΑΧΛΑΜΆΡΕΣ ΛΕΤΕ! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΊΤΕ ΑΠΌ ΕΜΈΝΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΣ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΝ!

:ΡΡΡΡΡ

Things Past

Not a Waste of My Time