20081003

1/2

Κουράστηκα από τη διαδικασία με τους ανθρώπους που εισέρχονται στη ζωή μου.
Δεν, δεν, δεν θέλω να μου πεις τι βιβλία διαβάζεις, δεν θέλω να σου πω αν μου άρεσε η τελευταία παράσταση που είδα και γιατί, δεν θέλω να μιλήσουμε για τις τέχνες, δεν θέλω να μου πεις που έζησες, δεν θέλω να σου πω τι σπούδασα, δεν θέλω να μου πεις που εργάζεσαι και τι σου αρέσει σε αυτό, δεν θέλω να σου μιλήσω για τα ταξίδια μου, ούτε για εξτριμ σπορτζ ούτε για το φλάιιγκ σπαγκέτι μάνστερ ούτε για δράματα, ούτε και για χρώματα κι αρώματα.

Θέλω να μην καταπιαστούμε με λεξεις και να πάμε να περπατήσουμε, στη θάλασσα αν μπορούμε, και μετά να κάτσουμε, κι ο καθένας ότι θέλει ας κάνει. Ας ακουμπάς στην πλάτη μου για να κάθεσαι άνετα,ή ας σε κάνω μαξιλάρι. Ας παρατηρήσω λεπτομέρειες στο δέρμα σου. Κι αν μας είναι ευχάριστη αυτή η ανοίκεια εγγύτητα, μετά θα θέλω, πιστεύω, ν' ακούσω για το αγαπημένο σου ταξίδι και να χορευουμε.
προς το παρόν όμως με κουράζεις.

8 σχόλια:

Unknown είπε...

συγγνώμη που μόνο κουράζω. εγώ το λάτρεψα αυτό το κείμενο. ευχαριστώ.

ALm είπε...

α, όχι, όχι εσείς...οι ενσώματοι με κουράζουν!
ευχαριστώ κι εγώ, μόλις επισκέφτηκα το http://abttha.blogspot.com/ , θα επιστρέφω :)

aa-duck είπε...

Το 1/2ς όλο αυτό καλό μου alm;

Δξ πολλές φορές ψάχνω το fast forward για όλα αυτά τα προκαταρκτικά, βαριέμαι...*

Καλημέρα :)

*πλέον

ALm είπε...

aaduck, αυτό ήταν το 1/2 της σκέψης μου :)

αν αναφέρεσαι στα "λόγια" ως προκαταρκτικά, για μένα είναι το ψαχνό και έχω όρεξη γι αυτό επιλεκτικά μόνο και όχι ως κατάθεση cv.
αν πάλι τα προκαταρκτικά είναι τα άναρθρα, δεν τα βαριέμαι. αν δεν "δουλέψουν αυτά, δεν έχω διάθεση για το ψαχνό.


χαιρετισμούς στον ααντακικό γαλαξία!

Aceras Anthropophorum είπε...

Ίντα καλά άμαν καταφέρνεις να ξεφύγεις που την πέμπτην διάστασην τζιαι να μεινίσκεις με τες 4 που συνθέτουν τον χώρον τζιαι τον χρόνον!!

aa-duck είπε...

Αυτό!
Οχι σαν κατάθεση CV...

!

ALm είπε...

aceras, άμα, όταν, αν και εφόσον δεν σου συμβαίνει και την ώρα που την γουστάρεις την 5ντάδα, εν πολλά καλά.[μα εντελώς άσχετο: ε χάρηκα που είδα κυπριακά στο μπλογκ μου. επήρεν μου κάμποσον τζαιρόν να πέσω πάνω σε μπλοκ στην κυπριακή τζαι όταν επιτέλους έγινε, μέσω των διαφόρων λινκζ ήβρα έναν κατεβατόν που είπα ουάου! -όι, πως είπα ουάου ίντα πολλά μπλοκ, πως είπα ουάου εν καλοί τούτοι ρε- ύστερα εγεννήθηκεν μου μια επιθυμία να γράψω τζαι στούτο το μπλοκ κυπριακά κάποια στιγμή. να η ευκαιρία :)]


aaduck, φιλί.

Ανώνυμος είπε...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋

Things Past

Not a Waste of My Time