20080128

Αν είναι να ρθει, ας έρθει τουλάχιστον My Way

Σύμφωνα με αυτό ένας κατασπκοπευτικός δορυφόρος της ΝΑΣΑ, έχει βγει εκτός τροχιάς (και ελέγχου) και υπάρχει κίνδυνος να συντριβεί στη γη σε διάστημα ενός-δύο μηνών από τώρα.

Θέλω, να μην πέσει πάνω μας ο αποτέτοιος, να βρούνε τι του(ς) γίνεται, εν ανάγκη να στείλουν τον κλιντ ιστγουντ στο διάστημα να σώσει για ακόμα μια φορά την κατάσταση.

Εαν όμως, εάν λέω - πρέπει όπωσδήποτε ο δορυφόρος να έρθει προς τα μέρη μας, τότε θα πρέπει η εκπομπή να προσφέρει στους θεατές, αισθητική ικανοποίηση (αν όχι κάθαρσην).

Λοιπόν, ιδανικά ο δορυφόρος δεν θα.
Λιγότερο ιδανικά θα συμβεί το εξής:
Κάπου σε μιαν έρημο θα γίνεται μια πανήγυρις. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν ταξιδεύσει μέρες για να φτάσουν στο γεωγραφικό μέσο της ερήμου.
Παρευρισκόμενοι θα είναι και δύο ελληνικής καταγωγής εγκληματίες, ζευγάρι στον έρωτα και στην παρανομία.
Όταν θα αρχίσει να σουρουπώνει, οι διάφοροι, θ' ανέβουν στις καμήλες τους (ή τα σουβ τους - όπως προτιμά ο καθένας) και θα αρχίσουν το ταξίδι της επιστροφής στον πολιτισμό.
Το αχτύπητο εγκληματικό δίδυμο όμως θα παραμείνει για να συνεχίσει το γλέντι με τα τσίπουρα και τα λαϊκά.
Κάποια στιγμή αργά το βράδυ, η γυναίκα εκ των δύο θα χορεύει λάγνα υπό το φως ενός φακού που θα λειτουργεί με αλκαλικές μπαταρίες.
Ο άντρας, γονατισμένος θα χτυπά παλαμάκια και τα της τραγουδά "απόψε κάνεις μπαμ, απόψε κάνεις μπ..."
Εκεί, στο μπ...θα πέσει ο δορυφόρος πάνω τους και θα κάνουν και οι τρεις τους μπαμ.

Έπειτα, θα μας ανακοινώσουν από την ΝΑΣΑ, ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα και η αποστολή εξετελέσθη, αφού ξεφωρτοθήκαμε δύο αποβρασματα της κενωνίας, δίχως να ξοδευσουμε σφαίρες, ή να χρησιμοποιήσουμε άλλα καινούρια και δαπανηρά μέσα, αποσβέσαμε μόνο την αξία παλιοτέρων μηχανημάτων, και συνάμα δώσαμε εργασία στους δεκάδες συνανθρώπους μας που θα εργαστούν στο χώρο (για ευνόητους λόγους).

ναι, αυτό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας αγαπώ κάθε που σας διαβάζω και πιο πολύ και θέλω να ταξιδέψουμε ανά τας ερήμους, γιορ γουει. Να μου κάνετε μπουμ. Και δορυφορικές αναλύσεις [αλκαλικού τυπου]

(ελλείψει αγαπότικον, ιδού :Ρ )

ΥΓ. Μην αναρωτιέστε γιατί σας αγαπώ. Η ποιός/α είμαι. Δεν έχει καμιά σημασία εφόσον θα μας ερθει κατακούτελος ο νεοσπούτνικ.

ALm είπε...

'Αμα είμαστε 2, θα πρέπει να γίνει άουαρ γουέι (όχι μάι), αλλιώς δεν λέει.
Κατα τ' άλλα είναι μείζων να μην μπλέκουμε τις πούτσες με τις βούρτσες όπως επίσης τα μπαμ με τα μπουμ.
:P

Υ.Γ. δεν αναρωτιέμαι - αναγνωρίζω :)

Things Past

Not a Waste of My Time