20090113

πως να διαπράξεις μια γενοκτονία:

0. γίνε επικίνδυνος και θρασύς (γενικώς).

1. ταπείνωσε και μάντρωσε έναν λαό σ' ενα υπαίθριο κλουβί.
2. περίμενε να πεινάσει. πολύ.
3. βομβάρδισε ανηλεώς εντός του κλουβιού.
4. live with yourself.

μπράβο: mission accomplished, μπορείς να πας να πεις καμιά προσευχή για την ευημερία των παιδιών σου τώρα.
(σύντομα και σε παιχνίδι psp)

6 σχόλια:

aerostatik είπε...

για ποια γενοκτονία μιλάμε όταν οι παλαιστίνιοι αυξάνονται και πληθύνονται και χρησιμοποιούν ακριβώς αυτήν την υπεροχή ως στρατηγικό τους όπλο ?

ALm είπε...

γι αυτήν αεροστάτικ όπου οι παλαιστίνιοι ζουν μέσα σε τείχος κι όπου εδώ και πολύ καιρό δεν μπορούσαν να φτάσουν τρόφιμα κ.α. λόγω του αποκλεισμού του ισραήλ και όπου τώρα οι παλαιστίνιοι που ζουν μέσα σ' ένα τείχος βομβαρδίζονται και που οι αποστολές βοήθειας δεν καταφέρνουν να φτάσουν εκεί επειδή τους εμποδίζει ο Ισραηλινός στρατός.


αν είναι τρομοκρατικές οι επιθέσεις της χαμάς (που είναι) αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή από το ισραήλ είναι η επιτομή της τρομοκρατίας - με τη διαφορά ότι γίνεται από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κράτος (άρα κατοχυρωμένο) που όλως τυχαίως δεν έχει υπογράψει τις διεθνείς συνθήκες ανθρωπιστικού δικαίου και συνεπώς δεν είναι υπόλογο σε διεθνή δικαστήρια.

aerostatik είπε...

γενοκτονία συμβαίνει όταν μειώνεται ο πληθυσμός και όχι όταν αυξάνεται.
για τα υπόλοιπα συμφωνώ...

ALm είπε...

δηλ, οι βομβαρδισμοί και o αποκλεισμός της όποιας βοήθειας δεν μειώνουν τον πληθυσμό;

οκ, το αποτέλεσμα θα δείξει τι συμβαίνει, αν όλο αυτό βρει μια άμεση λήξη δεν θα έχει συντελεστεί γενοκτονία αλλά μαζική δολοφονία.
σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό που βλέπω είναι τακτική γενοκτονίας.

Nomad είπε...

Τι ειπες τωρα βρε αεροστατικ???

Δεν πιστευω στα γυαλια μου με αυτα που διαβασα.

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風

Things Past

Not a Waste of My Time